Watersport pagina   Talloze links naar watersportsites

Vereniging regio vaarwater   Vaarroutes en recreatienieuws uit onze eigen regio.

Provincie Zuid-Holland   Alle nieuws betreffende stremmingen, werkzaamheden, brugbediening enz. uit onze provincie.

Guido v/d Wedden   Dhr. v.d. Wedden zet zich in voor de watersport oa bij het hoogheemraadschap en de gemeenten.

Het KNMI   Alles over het weer

Marifoonkanalen   Alle marifoonkanalen

Teletekst Pagina 721 Stremmingen Nederlandse binnenvaart

Het Watersportverbond ( KNWV )   Nieuws van het Watersportverbond (voorheen KNWV)

Waterkampioen   De site van het bekende watersportblad.

Gestolen Boten !   Op deze site vindt u gegevens van recent gestolen boten en motoren. Ook kunt u hier zelf melding maken van uw gestolen boot en/of motor.

Vaartips NL   Heel veel wetenswaardigheden en handige tips

Nauticlink   Veel links naar watersportsites.

Het Apeldoorns Kanaal   In de '70 er jaren werd dit mooie kanaal gesloten voor de scheepvaart, nu wil men dit weer bevaarbaar maken.

Turfroute   Alles over de bekende turfroute

Ligplaats info   Heel veel informatie over ligplaatsen in Nederland. Niet alleen over jachthavens en verenigingen, maar vooral ook over vrije ligplaatsen en wat er allemaal in de omgeving te beleven is.

VDM Watersport   De site van VDM Watersport in De Lier. Sloepen, in- en outboard motoren enz.

Varend Corso (Westlands) Alles over het Westlands varend corso, route,nieuws en foto's

Westland Maritiem   Nieuwe en gebruikte sloepen!

Handige Links: Pagina 2   Klik op de pijl voor Links naar andere Watersport Verenigingen en voor sites om boten te (ver)kopen !