Buienradar

Actuele weersverwachting

Haventarieven(klikHier)

Zaterdag 5 november:

Om de nieuwe heftruck tot aan de waterkant te kunnen laten rijden is het noodzakelijk naast de trailerhelling stelcon platen te leggen. Op de foto's hiernaast en onder ziet u hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Woensdag 2 november:

Halfjaarlijkse ledenvergadering in de winterkantine, voor een volledig verslag klik op het plaatje hiernaast.

Zaterdag 15 oktober: Einde vaarseizoen, de boten gaan de winterberging weer in!

Vrijdag 30 september:

Sinds vandaag is onze vereniging de gelukkige bezitter van een stevige heftruck. Hiermee kunnen we kleinere boten in en uit het water halen, zware dingen op ons terrein verplaatsen en b.v. een motor in/uit een boot hijsen. Talloze mogelijkheden dus!!

Beste leden en hellinggebruikers,

Afgelopen dinsdag is de laatste fase van de verbeterde helling gerealiseerd, dat betekent dat het terrein van een toplaag aarde is voorzien en deze is ingezaaid. Dat dit zo laat in het seizoen is gedaan heeft als reden dat de ondergrond eerst moest inklinken, de zomerhelling moest plaatsvinden en in de weken daarna er nog diverse boten er uit zijn gehaald of weer te water zijn gelaten. Voor dit late uitvoeren van deze fase ons excuus.

Om het aanslaan van het ingezaaide graszaad een kans te geven, verzoeken wij u zo min mogelijk over het terrein te lopen, natuurlijk kunt u uw boot te water laten en er weer uithalen maar probeer dan zoveel mogelijk langs de zijkant te lopen.
Natuurlijk is het niet toegestaan om met auto's en trailers op het ingezaaide gedeelte te komen.

Wij zeggen onze dank voor uw medewerking.

Het bestuur.

Zaterdag 21 mei: Jaarlijkse openingstocht bij WSVW.

Dinsdag 3 mei:

Bedientijden sluis tijdens onderhoud
Vanwege de werkzaamheden is er op gezette tijden geen brugbediening. De provincie heeft bloktijden ingesteld waarin de scheepvaart kan passeren.

Op de volgende werkdagen is er geen bediening van 07.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur:
         4, 5, 24, 30 en 31 mei
         1, 3, 6, 7, 8, 9 en 10 juni
Dan vinden onderhoudswerkzaamheden plaats.

Op de onderstaande werkdagen is er geen bediening van 19.00 22.00 uur:

9, 12, 17, 19 en 26 mei
Op deze tijden is de sluis niet toegankelijk. Dan worden metingen uitgevoerd voor de vismigratie.

Voor overige bedientijden van de Sluis Leidschendam kijk op:

Zaterdag 9 april:

Tewaterlating van onze boten uit de winterstalling

Klik op de foto hiernaast voor alle foto's

Donderdag 7 april: De steiger en beschoeiing zijn klaar! Mooi op tijd voor de berging, zijn de werkzaamheden afgerond, hier nog een paar foto's:

Woensdag 6 april: Onze havenmeester heeft goed werk geleverd! De uithouders die hij gemaakt heeft zijn officieel getest en belangrijker: Goedgekeurd!!

Zaterdag 2 april: Om een goede opstelplaats voor de kranen te realiseren was een aanzienlijke verbreding en versteviging noodzakelijk.

Hier ziet u foto's van de werkzaamheden,
 volgende week is de tewaterlating.

Vrijdag 5 februari:

Er is een doorvaartbeperking op de Naaldwijkse Vaart! Veel vaarrecreanten zullen er geen last van hebben want de meeste liggen nog op het droge, maar vooral voor de rondvaartondernemers is dit iets om rekening mee te houden.

Klik op de foto hiernaast om de nieuwsbrief
Voortvarend Westland te lezen!

Klik op de pijl voor het nieuws van vorig jaar. Klik op de pijl voor het nieuws van het volgende jaar

Klik op het WSVW Logo links-boven om naar de startpagina terug te gaan.