Buienradar

Actuele weersverwachting  

 

 

 

 

Haventarieven(klikHier)

Vrijdag 25 mei: Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

Klik op de knop hiernaast voor de Privacyverklaring van het bestuur WSVW

 

 

 

Zaterdag 14 april: De rest van de boten moet er nu ook an geloven, een voor een worden ze uit hun winterslaap gehaald en in de haven gedeponeerd.

Klik op de foto hiernaast voor de fotopagina

STREMMING VAN DE KERSTANJEWETERING THV DE PROVINCIALE WEG

Bron: WOS /Voortvarend Westland.
Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft besloten om een vergunning te verlenen voor de tijdelijke versmalling van de vaarweg tot 4,00 m breedte ter hoogte van de Provinciale weg 12 in Delft, beter bekend als de Prinses Beatrixlaan, en dit aan te geven met borden.
De doorvaart is gestremd voor de duur van dewerkzaamheden van 9 april 2018 tot 25 mei 2018 waarbij beperkt scheepvaartverkeer kan plaatsvinden.
Voor meer informatie:

 

HHD Watervergunning 2018-004051
Bron: HHD

Bron: Voortvarend Westland:

TIJDELIJK BRUG TER VERVANGING VAN DE TRAMBRUG SCHIPLUIDEN

Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft besloten om een vergunning te verlenen voor het aanleggen van een tijdelijke fietsbrug op de locatie Vlaardingsekade 45 in Schipluiden ter vervanging van de Trambrug die gerenoveerd wordt, en om te voorkomen dat fietsers uitwijken naar de provinciale weg. De werkzaamheden vinden plaats in de vaarweg Bree- of Lichtvoetswatering vlakbij knooppunt 8.

Op deze locatie wordt een tijdelijke oprit gemaakt en een bestaand schelpenpad op de regionale waterkering verbreed voor het maken van een fietspad. Tevens wordt er een tijdelijke brug aangebracht op pontons als bypass voor het fietsverkeer.

In de vergunning staat aangegeven dat de doorvaartbreedte in het midden van de watergang tussen de pontons minimaal 5 meter moet zijn maar over de doorvaarthoogte is niks aangegeven.

Voor meer informatie: HHD Watervergunning 2018-001338

Zaterdag 7 april: Met de heftruck laten we alvast de kleine boten te water.

Klik op de foto hiernaast voor de fotopagina

Woensdag 4 april: ALV in 't Anker. Hier worden concrete plannen voor de nieuwe haven gepresenteerd. Om een en ander hier te beschrijven voert iets te ver, daarom heb ik als u op de foto hiernaast klikt de gehele presentatie in PDF formaat.

Maart : Het nieuwste roerblad staat weer op onze website. Klik op de knop hiernaast om naar de pagina clubblad te gaan.

   
   
     Klik op de pijl voor het nieuws van vorig jaar.  
Nieuws

 Klik op het WSVW Logo links-boven om naar de startpagina terug te gaan.